Rejestracja
 Strona główna    Profil    Dodaj tekst   Katalog    Kontakt 
Patronujemy
 
Menu
Menu główne
Strona główna
Tytułem wstępu
O fantasy
Autorzy
Recenzje
Zapowiedzi
Fragmenty
Wywiady
Artykuły
Opowiadania
Konkursy
Archiwum
Galeria
Poleć nasz serwis
Partnerzy

Katalog
Strona główna
Książki
Kategorie
Terminologia

Pomocne
Kontakt
Linki
Szukaj
FAQ
Mapa serwisu
 
Losowa pozycja
Jak poślubić wampira milionera
 
Katalog - dodano
 Przyczynowy anioł (wyd.tw)
- Hannu Rajaniemi
 Fraktalny książę (wyd.tw)
- Hannu Rajaniemi
 Kwantowy złodziej (wyd.tw)
- Hannu Rajaniemi
 Każdego dnia
- David Levithan
 Pułapka czasu
- Madeleine L’Engle
 
- skomentowano
 Plus/minus
- Olga Gromyko
 Plus/minus
- Olga Gromyko
 Zapisane w kartach
- Anne Bishop
 Ciężko być najmłodszym
- Ksenia Basztowa, Wiktoria Iwanowa
 Sopel cz.1
- Paweł Kornew
 
Rachel Caine
Rachel Caine



Rachel Caine jest pseudonimem pisarskim Roxanne Longstreet Conrad, amerykańskiej pisarki science fiction, fantasy i powieści grozy. Publikuje również jako Julie Fortune.
Rachel Caine rozpoczęła karierę pisarską w 1991 roku. Jest byłym zawodowym muzykiem. Grała m.in. z takimi sławami jak Henry Mancini, Peter Nero, i John Williams.
Większość jej książek powstała w kawiarni w pobliżu domu, gdzie się jej najlepiej pisze.


Bibliografia

Weather Warden
  1. Ill Wind (2003)
  2. Heat Stroke (2004)
  3. Chill Factor (2005)
  4. Windfall (2005)
  5. Firestorm (2006)
  6. Thin Air (2007)
  7. Gale Force (2008)
  8. Cape Storm (2009)

Red Letter Days
  1. Devil's Bargain (2005)
  2. Devil's Due (2006)

Wampiry z Morganville (Morganville Vampires)
  1. Przeklęty dom (Glass Houses, 2006)
  2. Bal Umarłych Dziewczyn (Dead Girl's Dance, 2007)
  3. Midnight Alley (2007)
  4. Feast of Fools (2008)
  5. Lord of Misrule (2008)
  6. Carpe Corpus (2009)
  7. Fade Out (2009)

Outcast Season
  1. Undone (2009)



Wysłano dnia 25-10-2006 o godz. 19:37:08 przez Zuna
 
Pokrewne linki
 Więcej o Autorzy
 Napisane przez Zuna


Najczęściej czytany artykuł o Autorzy:
Autorzy
 
Opcje
 Strona do druku Strona do druku
 

"Rachel Caine" | Logowanie/Założenie konta | 0 komentarze
Komentarze są własnością ich twórców. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.

Komentowanie niedozwolone dla anonimowego użytkownika, proszę się zarejestrować



Wszystkie znaki na tej stronie są zastrzeżone. PHP-Nuke Copyright © 2006 by Francisco Burzi.
Komentarze, artykuły, szata graficzna należą do ich twórców.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Dowiedz się więcej