Rejestracja
 Strona główna    Profil    Dodaj tekst   Katalog    Kontakt 
Menu
Menu główne
Strona główna
Tytułem wstępu
O fantasy
Autorzy
Recenzje
Zapowiedzi
Fragmenty
Wywiady
Artykuły
Opowiadania
Konkursy
Archiwum
Galeria
Poleć nasz serwis
Partnerzy

Katalog
Strona główna
Książki
Kategorie
Terminologia

Pomocne
Kontakt
Linki
Szukaj
FAQ
Mapa serwisu
 
Losowa pozycja
Miasto w chmurach
 
Katalog - dodano
 Bramy Światłości, tom 3
- Maja Lidia Kossakowska
 Ziemia złych uroków. Tom I
- Jacek Kloss
 Lucyfer
- Jennifer L. Armentrout
 Heroina
- Mons Kallentoft
 Czarownica
- Małgorzata Lisińska
 
- skomentowano
 Diabelski Młyn
- Aneta Jadowska
 Artefakt
- Maggie Furey
 Zamęt Nocy
- Patricia Briggs
 Toń
- Marta Kisiel
 Sztylet ślubny
- Aleksandra Ruda
 
Patronujemy
 
Szukaj



powered by FreeFind
 
Michael A. Stackpole
Bibliografia


Tunnels and Trolls
  • City of Terrors (1978)
  • Sewers of Oblivion (1980)
Dark Conspiracy
  1. A Gathering Evil (1991)
  2. Evil Ascending (1991)
  3. Evil Triumphant (1992)
Realms of Chaos
  1. A Hero Born (1997)
  2. An Enemy Reborn (1998) (z William F Wu)
DragonCrown War
  1. Fortress Draconis (2001)
  2. When Dragons Rage (2002)
  3. The Grand Crusade (2003)
Epoka Wielkich Odkryć (Age Of Discovery)
  1. Tajna mapa (A Secret Atlas, 2005)
  2. Kartomancja (Cartomancy, 2006)
  3. Nowy Świat (The New World, 2007)
Star Wars
  • I, Jedi (1998)
  • Union (2000)
  • X-Wing
    • Rogue Squadron (1995)
    • The Bacta War (1996)
    • Wedge's Gamble (1996)
    • The Krytos Trap (1996)
    • Isard's Revenge (1998)
  • X-Wing Rogue Squadron
    • The Phantom Affair (1997
    • Battleground: Tatooine (1998)
    • Requiem for a Rogue (1999)
    • In the Empire's Service (1999)
    • Blood and Honor (1999)
    • Masquerade (2000)
    • Mandatory Retirement (2001)

  • New Jedi Order
    • Onslaught: Dark Tide I (2000)
    • Ruin: Dark Tide II (2000)
    • The New Jedi Order, Books 1-3 (2003) (z R A Salvatore)
BattleTech
  • Coupe: Warrior 3 (1989)
  • Blood Legacy: Blood of Kerensky, Book 2 (1990)
  • Lethal Heritage (1990)
  • Lost Destiny: Blood of Kerensky, Book 3 (1991)
  • Natural Selection (1992)
  • Assumption of Risk (1993)
  • Bred for War (1994)
  • Malicious Intent (1996)
  • Grave Covenant: Twilight of the Clans (1997)
  • Riposte: Warrior 2 (1998)
  • En Garde: Warrior 1 (1998)
  • Prince of Havoc: Twilight of the Clans 7 (1998)
  • Ghost War (2002)
  • Masters of War (2007
Inne
  • Overkill (1980)
  • The Adventure of the Jade Jaguar (1983)
  • Elven Lords (1990)
  • Once a Hero (1994)
  • Talion: Revenant (1997)
  • Eyes of Silver (1998)
  • Wolf and Raven: Shadowrun (1998)
  • Wojna o Smoczą Koronę (The Dark Glory War, 2000)
Wysłano dnia 06-01-2007 o godz. 20:02:48 przez Zuna
 
Pokrewne linki
 Więcej o Bibliografie
 Napisane przez Zuna


Najczęściej czytany artykuł o Bibliografie:
Jonathan Wylie
 
Opcje
 Strona do druku Strona do druku
 

"Michael A. Stackpole" | Logowanie/Założenie konta | 0 komentarze
Komentarze są własnością ich twórców. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.

Komentowanie niedozwolone dla anonimowego użytkownika, proszę się zarejestrować



Wszystkie znaki na tej stronie są zastrzeżone. PHP-Nuke Copyright © 2006 by Francisco Burzi.
Komentarze, artykuły, szata graficzna należą do ich twórców.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Dowiedz się więcej